NEDCAM SHAPING TECHNOLOGY

Erwin van Maaren & Jan Volker

Erwin van Maaren, directeur Nedcam (r): "Nedcam is ontstaan als spin-off van het MARIN (Marine Research Institute Netherlands) en heeft vanuit die achtergrond veel affiniteit met de jachtbouw. Door de jaren heen hebben wij die kennis van materialen en technieken vertaald naar andere markten en vice versa. Met een open mind voor nieuwe combinaties van materialen en technieken is Nedcam inmiddels voor élke branche de link tussen ontwerp en realiteit."Jan Volker, directeur Nedcam: "Nedcam is sterk in het bieden van totaaloplossingen voor de realisatie van 3D vormen, van engineering, materiaalkeuze en tooling tot en met (speciaal) transport. Dat doen we zoveel mogelijk in eigen beheer, waar nodig in samenwerking met preferred suppliers. Onze output bestaat uit gefreesde 3D eindproducten, modellen, prototypen en productiemallen voor opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, waaronder jachtbouw, architectuur, bouw & infra, automotive, windenergie en art & design.

Dankzij innovatieve, lichtgewicht materialen als EPS Hotspray, composieten en naadloze pasta’s met hoge afwerkingsgraad (high gloss) worden de beperkingen in afmetingen en vormen steeds kleiner en de toleranties steeds nauwkeuriger. We bieden onze opdrachtgevers maximale vrijheid om te creëren."

Op deze website vindt u een grote variatie aan projecten die wij door de jaren heen hebben opgeleverd en de prachtige eindresultaten.

 

Kom eens bij ons op bezoek


Minerva 42, 8448 CS Heerenveen
Route