Nedcam uit Heerenveen zoekt productiemedewerkers (m/v). Benieuwd wat werken bij Nedcam inhoudt? Jane (lamineerder) vertelt:

“Vroeger droomde ik er al van later ‘iets speciaals’ te doen, iets anders dan anderen. Eigenlijk past het werken als lamineerder goed in dat plaatje! Drie jaar geleden ben ik bij Nedcam begonnen als schuurder. Ook hier wilde ik, net als bij een eerdere werkgever, graag lamineren. In eerste instantie was mijn leidinggevende terughoudend. Maar hij zag wel dat ik een aanpakker ben en secuur werk en daarom mocht ik het proberen. Ik kreeg het werk snel in de vingers en nu ben ik vrijwel voltijds aan het lamineren. Wat ik mooi vind aan het lamineerwerk is dat het werk steeds anders is. Ik hoor wel eens dat er over lamineren wordt gesproken als ‘simpel meng- en smeerwerk’, maar dat is het niet; er komt veel meer bij kijken. Je hebt bijvoorbeeld veel productkennis nodig. De grootste uitdaging vind ik mogelijke oneffenheden die tijdens het proces zijn ontstaan (in de basis, in de gell-coating, of in het lamineren), op te lossen. Daarnaast kan ik - door de ervaring die ik ondertussen heb opgebouwd - zonder extra inspanning steeds efficiënter werken, ook dat vind ik mooi.
 
Ik ben ontzettend trots op de producten die bij Nedcam gemaakt worden. Ongeacht het materiaal waaruit iets is gemaakt zien alle producten er superstrak uit! De sfeer binnen Nedcam is goed, er heerst een soort familiesfeer.

Wat ik aantrekkelijk vind aan het werken in een mannenbedrijf is dat je direct kunt zijn. Voordat ik wat zeg hoef ik er niet lang over na te denken hoe iets over komt; het kan recht voor z’n raap. En dat past bij me. Ik heb geleerd mijn mannetje te staan!”
 
Benieuwd wat een productiemedewerker bij Nedcam nog meer doet? Bekijk de functie-omschrijving of solliciteer direct door een korte motivatie met CV te sturen naar gkalenkamp@nedcam.com

Kom eens bij ons op bezoek


Minerva 42, 8448 CS Heerenveen
Route