Nedcam B.V.

Van simpel freeswerk tot uitgebreide turn-key oplossingen; one-stop-shopping


Your link between design and reality:
Nedcam realiseert projecten van simpel freeswerk tot uitgebreide turn-key projecten met meerdere onderaannemers. In afmeting kan het klein zijn of groot met een freesbereik tot 20 meter lengte met nauwe toleranties in hout, kunststof, piepschuim of metaal. De essentie zit in de Nedcam-aanpak die zich onderscheidt in de omvang van het one-stop-shop pakket, de veelheid aan toepassingen en de onafhankelijkheid van toegepaste materialen.

Omvang one-stop-shop pakket:
De klanten van Nedcam hebben zelf in meer of mindere mate kennis of capaciteit in huis om tot een tastbare oplossing te komen. Wat men zelf niet heeft of wil hebben wordt door ons ingevuld. Daarbij valt te denken aan service op het gebied van 3D CAD-engineering, constructie-engineering, analyses en berekeningen, uitbesteden van mallen, logistiek, assemblage/montage en project management. Het inzetten van betrouwbare partners staat in dit concept centraal; samenwerking met de juiste partijen zorgt voor de beste optimale oplossingen.

Toepassingsgebieden:
3D vormgeving heeft het laatste decennium een ware vlucht genomen. Allereerst in de high-end markt aangezien de kosten voor de realisatie door CAD-pakketten, CAM mogelijkheden en beschikbare materialen, nog heel hoog waren. Inmiddels ziijn door de gehele markt heen door kruisbestuiving slimme oplossingen over alle markten heen ontwikkeld. De markten waarin Nedcam actief is zijn de architectuur, de reguliere en civiele bouw, jachtbouw, composieten industrie, windenergie, automotive, interieurbouw en kunst.

Onafhankelijkheid van toegepaste materialen:
Elke toepassing heeft een beste oplossing qua materiaal en proces. Nedcam verbindt zich daarom aan geen enkel materiaal om zodoende vrij te blijven in haar keuze voor de klanten. Alleen de allerbeste combinatie tussen materiaaleigenschappen, toe te passen processen en de totale kosten, is goed genoeg.

Kom eens bij ons op bezoek


Minerva 42, 8448 CS Heerenveen
Route